Familie spiser mad

Måltidskasser i Århus

I en stresset hverdag er der ofte meget at jonglere med og alt for lidt tid til at lave sund og varieret aftensmad. Det kan både være, når du er studerende, er en børnefamilie eller bare arbejder fuldtid. Har du det også sådan? Den nemmeste løsning er en måltidskasse med nem og varieret aftensmad, leveret lige til din dør i Aarhus.

Prøv en måltidskasse i Aarhus

Få dine måltidskasser leveret lige til døren i Aarhus.

Prøv en måltidskasse nu

Spændende måltider leveret til døren

Med over 800 spændende opskrifter fra mange forskellige verdenskøkkener kan du være sikker på at få aftensmad til enhver smag. Og du behøver ikke engang bevæge dig ud i supermarkedet. Vi leverer nemlig din måltidskasse lige til døren. Det eneste, du skal gøre, er at vælge hvilke retter du vil have – eller lade os sammensætte din ugemenu ud fra dine smagspræferencer.

Med en måltidskasse fra RetNemt får du:

  • Nem og velsmagende aftensmad, der kan laves på ca. 30 minutter.
  • Retter for enhver smag - uanset om du er til sunde, vegetariske eller eksotiske retter.
  • Kvalitetsråvarer med god holdbarhed leveret lige til døren.

Der er altså mange fordele ved at vælge en måltidskasse. Du slipper for indkøb og uinspirerende madplaner og kan i stedet nyde at tilberede lækker aftensmad hver gang. Sæt blot 30 minutter af, og begynd madlavningen. Resultatet? Et lækkert, velduftende måltid med masser af vitaminer og mineraler.

Prøv en måltidskasse nu

Vælg mellem 60 forskellige retter hver uge

Måltidskasser efter dit valg

Hos RetNemt får du meget mere end bare overskuelige opskrifter og de sædvanlige retter. Vi vil nemlig gerne imødekomme dine behov bedst muligt. Derfor er vores opskrifter så varierede som muligt, så du kan prøve en masse forskelligt. Så er der noget til enhver smag, uanset om du og din familie er til børnevenlige og velkendte retter, vegetariske retter eller eksotiske retter fra hele verden.

Vi sparer hverken på kvalitet eller kreativitet. Ønsker du måltider, hvor hele familien kan hjælpe til med madlavningen? Så anbefaler vi vores familiefavoritter, der kan laves på bare 20-30 minutter. Har du allergi eller særlige ønsker? Brug vores sorteringsfilter, når du vælger din ugemenu. Så får du aftensmad efter dine behov – hver uge.

Måltidskasse i køkken

Måltidskasser med inspirerende opskrifter

En måltidskasse består af udførlige opskrifter og alle de ingredienser, du skal bruge for at tilberede lækre måltider i hverdagen. Nogle skal du lave fra bunden – andre er næsten færdige. Du bestemmer helt selv, hvor meget variation du vil have. Det eneste, som vi forventer, at du har i forvejen, er salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel. Til gengæld klarer vi resten af indkøbene, så du får gode smagsoplevelser uge efter uge.

Måltidskasser med nem og lækker hverdagsmad

Vores måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Måltidskasse giver ny inspiration

Med vores måltidskasser har du frit valg mellem hele 60 lækre retter hver uge, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Måltidskasser leveret til døren i Aarhus

Vil du spare tid i køkkenet? Vælg blot dine favoritter på ugens menu, så leverer vi din måltidskasse lige til døren i Aarhus.

Få din måltidskasse leveret i Aarhus

Vil du slippe for indkøb og uinspirerende madplaner? Så er en måltidskasse måske den rette løsning til dig. Efter en lang arbejdsdag kan det være svært at hive sig op til at servere sund og varieret aftensmad til hele familien. Det slipper du for med en måltidskasse fra os. Uanset om du vil have sunde, varierede eller eksotiske retter, har vi en måltidskasse til dig.

Bor du i Aarhus, og vil du have lækker aftensmad leveret lige til døren? Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer. Så kan du nemt sætte lækker aftensmad på bordet, som hele familien vil synes om. Se mulighederne for levering i dit område her.

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål vores om måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.