Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 2 dages holdbarhed 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Sprød fisk med lynstegte grøntsager – og ravigotte creme (baseret på 237 kunders bedømmelse) Fisk Fisk og skaldyr i skønne smagfulde retter med 30-70% økologiske råvarer. Det skal du bruge PersilleSkal af ¼ citron + saft2 spsk rasp1 fed hvidløg300 g lange el. lignende fisk¾ squash1 peberfrugtGroft brød (2 stk)1 dl creme frisk2 tsk ravigotte sauceCitronbåde PersilleSkal af ½ citron + saft3 spsk rasp½ solo hvidløg450 g lange el. lignende fisk1 squash1½ peberfrugtGroft brød (3 stk)1½ dl creme frisk1 spsk ravigotte sauceCitronbåde PersilleSkal af ¾ + saft4 spsk rasp⅔ solo hvidløg600 g lange el. lignende fisk1½ squash2 peberfrugterGroft brød (4 stk)2 dl creme frisk4 tsk ravigotte sauceCitronbåde Du skal selv have: Olie, Salt, Peber Ugens tip Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering. Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak persille fint og bland det med fintrevet skal af ¼ citron (resten skal bruges senere), 2 spsk rasp og 1 fed presset hvidløg, ½ tsk salt og peber. Læg fiskestykkerne i et oliepenslet ovnfast fad, fordel persilleblandingen på fisken og dryp med lidt olie. Sæt fadet i ovnen og bag det ca. 12-14 min i ovnen. Den skal blive sprød på toppen og saftig indeni. Stik forsigtigt i fisken med en kniv for at tjekke at den er gennemstegt. Imens skylles og halveres squash på langs og ¾ skæres i 1 cm tykke skiver. Halvér peberfrugt, fjern kerner og skær den i 1 cm tykke strimler. Del citronen i både og sæt til side. Sæt brødet i ovnen i de sidste 5-6 min. sammen med fisken. Svits grøntsagerne ved høj varme i lidt olie ca. 5 min. De skal stadigvæk have lidt bid. Krydr med salt og peber og lidt citronsaft. Ravigotte creme: Rør 1 dl creme frisk med 2 tsk ravigotte og smag til med lidt salt og peber. Server fisken med stegte grøntsager, citronbåde, lunt brød og ravigotte creme. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak persille fint og bland det med fintrevet skal af ½ citron (resten skal bruges senere), 3 spsk rasp og ½ presset solo hvidløg, ½ tsk salt og peber. Læg fiskestykkerne i et oliepenslet ovnfast fad, fordel persilleblandingen på fisken og dryp med lidt olie. Sæt fadet i ovnen og bag det ca. 12-14 min i ovnen. Den skal blive sprød på toppen og saftig indeni. Stik forsigtigt i fisken med en kniv for at tjekke at den er gennemstegt. Imens skylles og halveres squash på langs og skæres i 1 cm tykke skiver. Halvér 1½ peberfrugt, fjern kerner og skær dem i 1 cm tykke strimler. Del citronen i både og sæt til side. Sæt brødet i ovnen i de sidste 5-6 min. sammen med fisken. Svits grøntsagerne ved høj varme i lidt olie ca. 5 min. De skal stadigvæk have lidt bid. Krydr med salt og peber og lidt citronsaft. Ravigotte creme: Rør 1½ dl creme frisk med 1 spsk ravigotte og smag til med lidt salt og peber. Server fisken med stegte grøntsager, citronbåde, lunt brød og ravigotte creme. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak persille fint og bland det med fintrevet skal af ¾ citron (resten skal bruges senere), 4 spsk rasp og ⅔ presset solo hvidløg, 1 tsk salt og peber. Læg fiskestykkerne i et oliepenslet ovnfast fad, fordel persilleblandingen på fisken og dryp med lidt olie. Sæt fadet i ovnen og bag det ca. 12-14 min i ovnen. Den skal blive sprød på toppen og saftig indeni. Stik forsigtigt i fisken med en kniv for at tjekke at den er gennemstegt. Imens skylles og halveres squash på langs og 1½ stk skæres i 1 cm tykke skiver. Halvér peberfrugt, fjern kerner og skær dem i 1 cm tykke strimler. Del citron i både og sæt til side. Sæt brødet i ovnen i de sidste 5-6 min. sammen med fisken. Svits grøntsagerne ved høj varme i lidt olie ca. 5 min. De skal stadigvæk have lidt bid. Krydr med salt og peber og lidt citronsaft. Ravigotte creme: Rør 2 dl creme frisk med 4 tsk ravigotte og smag til med lidt salt og peber. Server fisken med stegte grøntsager, citronbåde, lunt brød og ravigotte creme. Næringsværdi Energi pr. portion: 2600 kJ / 621 kcal Pr. 100 g: 0 kJ / 0 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 0 g g heraf mættede fedtsyrer 0 g g Kulhydrat 0 g g heraf sukkerarter 0 g g Protein 0 g g Salt 0 g g Kostfibre 0 g g Er du sulten efter mere? Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Ovnretter Se opskriften i en printvenlig udgave