Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 2+ PORTIONER 3 PORTIONER 3+ PORTIONER 4 PORTIONER 4+ PORTIONER 6 PORTIONER 4 dages holdbarhed 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Kalkunspyd med tandoori – og ris pilaf (baseret på 336 kunders bedømmelse) Eksotisk Spændende og eksotiske retter fra fjerne lande Det skal du bruge ½-1 løg2 dl basmati ris25 g rosiner300 g kalkun i tern4 træspyd1 spsk tandoori pastaSalat1 dl yoghurt 1 spsk sød chilisauce ½-1 løg2 dl basmati ris25 g rosiner450 g kalkun i tern4 træspyd1 spsk tandoori pastaSalat1 dl yoghurt 1 spsk sød chilisauce 1 løg3 dl basmati ris50 g rosiner450 g kalkun i tern6 træspyd1½ spsk tandoori pastaSalat1 dl yoghurt 1½ spsk sød chilisauce 1 løg3 dl basmati ris50 g rosiner600 g kalkun i tern6 træspyd1½ spsk tandoori pastaSalat1 dl yoghurt1½ spsk sød chilisauce 1½ løg4 dl basmati ris75 g rosiner600 g kalkun i tern8 træspyd2 spsk tandoori pastaSalat1½ dl yoghurt 2 spsk sød chilisauce 1½ løg4 dl basmati ris75 g rosiner900 g kalkun i tern8 træspyd2 spsk tandoori pastaSalat1½ dl yoghurt 2 spsk sød chilisauce 2 løg6 dl basmati ris100 g rosiner900 g kalkun i tern12 træspyd2½ spsk tandoori pastaSalat2 dl yoghurt3 spsk sød chilisauce Du skal selv have: Olie, Salt, Sukker Fremgangsmåde Hak ½-1 løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 2 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 3½ dl vand, ½ tsk salt og 25 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 1 spsk tandoori pasta, 1 spsk olie, 1 tsk sukker og ½ tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 1 dl yoghurt med 1 spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Hak ½-1 løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 2 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 3½ dl vand, ½ tsk salt og 25 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 1 spsk tandoori pasta, 1 spsk olie, 1 tsk sukker og ½ tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 1 dl yoghurt med 1 spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Hak 1 løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 3 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 5 dl vand, 1 tsk salt og 50 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 1½ spsk tandoori pasta, 1½ spsk olie, 1½ tsk sukker og ½ tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 1 dl yoghurt med 1½ spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Hak 1 løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 3 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 5 dl vand, 1 tsk salt og 50 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 1½ spsk tandoori pasta, 1½ spsk olie, 1½ tsk sukker og ½ tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 1 dl yoghurt med 1½ spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Hak 1½ løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 4 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 7 dl vand, 1 tsk salt og 75 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 2 spsk tandoori pasta, 2 spsk olie, 1 tsk sukker og 1 tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 1½ dl yoghurt med 2 spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Hak 1½ løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 4 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 7 dl vand, 1 tsk salt og 75 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 2 spsk tandoori pasta, 2 spsk olie, 1 tsk. sukker og 1 tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 1½ dl yoghurt med 2 spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 3 min. over middelhøj varme. Kom 6 dl ris i, og steg dem med 1 min. Tilsæt 1 L vand, 1½ tsk salt og 100 g rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider. Marinade: Pisk 2½ spsk tandoori pasta, 3 spsk olie, 2 tsk sukker og 1½ tsk salt sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min. Bland 2 dl yoghurt med 3 spsk sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og servér med spyddene og yoghurt dip. Næringsværdi Energi pr. portion: 3380 kJ / 808 kcal Pr. 100 g: 0 kJ / 0 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 0 g g heraf mættede fedtsyrer 0 g g Kulhydrat 0 g g heraf sukkerarter 0 g g Protein 0 g g Salt 0 g g Kostfibre 0 g g Er du sulten efter mere? Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun Se opskriften i en printvenlig udgave