Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 10 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 3 dages holdbarhed 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 40 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Fuldkornspizza a la bianco – med lufttørret skinke og majssalat (baseret på 57 kunders bedømmelse) Grøn Masser af grønt og danske råvarer i klimavenlige retter med mindre kød Det skal du bruge 400 g pizzadej – fuldkorn2 rødløg100 g revet mozzarellaCa. 1 bagekartoffel1-2 tsk tørret rosmarin4 skiver lufttørret skinke100 g Toscana mix – skyllet klar til brug 150 g majs 1 spsk æbleeddike 2 x 300 g pizzadej – fuldkorn3 rødløg150 g revet mozzarella2 bagekartofler1½-2 tsk tørret rosmarin6 skiver lufttørret skinke150 g Toscana mix – skyllet, klar til brug250 g majs 1½ spsk æbleeddike 2 x 400 g pizzadej – fuldkorn4 rødløg200 g revet mozzarella3 bagekartofler2-3 tsk tørret rosmarin8 skiver lufttørret skinke200 g Toscana mix – skyllet klar til brug340 g majs2 spsk æbleeddike Du skal selv have: Olie, Salt, Peber Ugens tip Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet. Fremgangsmåde Tag dejen ud af køleskabet ca. ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen på 220ﹾC varmluft og lad pladerne blive varme i ovnen. Del dejen i 2 og rul pizzadejene ud på et meldrysset bord, og læg dem på et stykke bagepapir eller lave en stor pizza. Pil løg, del dem, og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med lidt olie, og steg løgene bløde ved middel varme ca. 10 min. De må ikke blive brankede. Skyl og tør kartoflen, og skær den i så tynde skiver som muligt. Evt. på et mandolinjern. Fordel de stegte løg jævnt i et tyndt lag på pizzaerne. Fordel kartoffelskiver ovenpå løgene, drys med salt, peber og 1-2 tsk rosmarin alt efter smag. Fordel 100 g ost på pizzaerne, riv skinken i strimler, og fordel den ovenpå osten. Læg pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10-12 minutter, til osten er smeltet, skinken er sprød, og dejen er gennembagt. Hæld væden fra majsene, og bland 150 g majs og salat i en skål. Pisk 1 spsk æbleeddike med 1½ spsk olie og lidt salt og peber, og dryp dressingen over salaten. Skær pizzaerne i passende stykker, og server med salaten. Tag dejen ud af køleskabet ca. ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen på 220ﹾC varmluft og lad pladerne blive varme i ovnen. Del dejen i 3 og rul pizzadejene ud på et meldrysset bord, og læg dem på et stykke bagepapir eller lav en stor pizza og en mindre pizza. Pil løg, del dem og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med lidt olie, og steg løgene bløde ved middel varme i ca. 10 min. De må ikke blive brankede. Skyl og tør kartoflerne, og skær dem i så tynde skiver som muligt. Evt. på et mandolinjern. Fordel de stegte løg jævnt i et tyndt lag på pizzaerne. Fordel kartoffelskiver ovenpå løgene, drys med salt, peber, og 1½-2 tsk rosmarin alt efter smag. Fordel 150 g ost på pizzaerne, riv 6 skiver skinke i strimler, og fordel dem ovenpå osten. Bag pizzaerne ad 2 omgange. Læg pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10-12 minutter, til osten er smeltet, skinken er sprød, og dejen er gennembagt. Hæld væden fra majsene, og bland ca. 250 g maj og salat i en skål. Pisk 1½ spsk æbleeddike med 2 spsk olie og lidt salt og peber, og dryp dressingen over salaten. Skær pizzaerne i passende stykker, og servér med salaten. Tag dejen ud af køleskabet ca. ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen på 220ﹾC varmluft og lad pladerne blive varme i ovnen. Del dejen i 4 og rul pizzadejene ud på et meldrysset bord, og læg dem på et stykke bagepapir eller lav 2 store pizzaer. Pil løg, del dem, og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med lidt olie, og steg løgene bløde ved middel varme i ca. 10 min. De må ikke blive brankede. Skyl og tør kartoflerne, og skær dem i så tynde skiver som muligt. Evt. på et mandolinjern. Fordel de stegte løg jævnt i et tyndt lag på pizzaerne. Fordel kartoffelskiver ovenpå løgene, drys med salt, peber og 2-3 tsk rosmarin alt efter smag. Fordel 200 g ost på pizzaerne, riv 8 skiver skinke i strimler, og fordel dem ovenpå osten. Læg pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10-12 minutter, til osten er smeltet, skinken er sprød, og dejen er gennembagt. Bag pizzaerne ad 2 omgange. Hæld væden fra majsene og bland dem og salat i en skål. Pisk 2 spsk æbleeddike med 3 spsk olie og lidt salt og peber, og dryp dressingen over salaten. Skær pizzaerne i passende stykker, og servér med salaten. Næringsværdi Energi pr. portion: 3666 kJ / 876 kcal Pr. 100 g: 655 kJ / 156 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 19,0 g 3,4 g heraf mættede fedtsyrer 9,5 g 1,7 g Kulhydrat 133,0 g 23,8 g heraf sukkerarter 24,9 g 4,4 g Protein 41,3 g 7,4 g Salt 3,9 g 0,7 g Kostfibre 14,5 g 2,6 g ALLERGENER Glutenholdigt korn, Mælk, Svovldioxid/sulfitterKan indeholde spor at andre allergener - se pakningerne. Er du sulten efter mere? Hovedretter Hverdagsmad Pizza Se opskriften i en printvenlig udgave