Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 10 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 4 dages holdbarhed 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Grøntsagsfad med kylling – salatost og hummus (baseret på 86 kunders bedømmelse) Grøn Masser af grønt og danske råvarer i klimavenlige retter med mindre kød Det skal du bruge ¾ aubergine¾ squash1 rødløg200 g kyllingeinderfilet DDFG2 tsk ras el hanout krydderi Groft brød (2 stk)50 g salatost i tern - kryddermarineret m. olivenHummus 1 aubergine1 squash1 rødløg300 g kyllingeinderfilet DDFG1 spsk ras el hanout krydderiGroft brød (3 stk)75 g salatost i tern - kryddermarineret m. olivenHummus 1½ aubergine1½ squash2 rødløg400 g kyllingeinderfilet DDFG1½ spsk ras el hanout krydderi Groft brød (4 stk)100 g salatost i tern - kryddermarineret m. olivenHummus Du skal selv have: Olie, Salt, Peber ÆNDRET DEADLINE I FORBINDELSE MED BEDEDAG Har du levering søndag el. mandag (2-3 maj 2021) er din deadline fremrykket til torsdag den 29. april kl. 07. Fremgangsmåde Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl aubergine og squash, og skær ¾ af begge i mundrette tern. Pil løget, og skær det i både. Del kyllingen i 3 stykker. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Fordel aubergine, squash, løg og kylling i ovnfadet. Dryp med 2 spsk olie, krydr med 2 tsk krydderi, salt og peber, og vend godt rundt i retten. Sæt fadet i ovnen, og steg retten i ca. 25 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingen er gennemtilberedt. Pensl brødene med vand, og varm dem med i ovnen de sidste 5 minutter. Fordel 50 g salatost m. oliven over grøntsagsfadet (hæld væden fra først), og servér med hummus og lunt brød. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl aubergine og squash, og skær i mundrette tern. Pil løget, og skær det i både. Del 300 g kylling i 3 stykker. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Fordel aubergine, squash, løg og kylling i ovnfadet. Dryp med 2 spsk olie, krydr med 1 spsk krydderi, salt og peber, og vend godt rundt i retten. Sæt fadet i ovnen, og steg retten i ca. 25 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingen er gennemtilberedt. Pensl brødene med vand, og varm dem med i ovnen de sidste 5 minutter. Fordel 75 g salatost m. oliven over grøntsagsfadet (hæld væden fra først), og servér med hummus og lunt brød. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl 1½ aubergine og 1½ squash, og skær i mundrette tern. Pil løgene, og skær det i både. Del 400 g kylling i 3 stykker. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Fordel aubergine, squash, løg og kylling i ovnfadet. Dryp med 3 spsk olie, krydr med 1½ spsk krydderi, salt og peber, og vend godt rundt i retten. Sæt fadet i ovnen, og steg retten i ca. 25 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingen er gennemtilberedt. Pensl brødene med vand, og varm dem med i ovnen de sidste 5 minutter. Fordel 100 g salatost m. oliven over grøntsagsfadet (hæld væden fra først), og servér med hummus og lunt brød. Næringsværdi Energi pr. portion: 2174 kJ / 520 kcal Pr. 100 g: 430 kJ / 103 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 16,9 g 3,3 g heraf mættede fedtsyrer 3,9 g 0,8 g Kulhydrat 53,5 g 10,6 g heraf sukkerarter 8,4 g 1,7 g Protein 37,6 g 7,4 g Salt 2,1 g 0,4 g Kostfibre 9,6 g 1,9 g ALLERGENER Sesamfrø, Glutenholdigt korn, MælkKan indeholde spor at andre allergener - se pakningerne Se opskriften i en printvenlig udgave