Fiskepakker med ovnbagte kartofler & citronsauce
35
2 dages holdbarhed

Fiskepakker med ovnbagte kartofler & citronsauce

En meget smagfuld fiskeret med mørksejfilet, der er dejlig let at tilberede i ovnen. Serveres med en lækker salat, ovnbagte kartofler og citronsauce.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Kartofler
    500 g
    Citrontimian
    1 drys
    Kålmix
    100 g
    Mørksejfilet (Fisk)
    300 g
    Citron
    1 stk
    Hvidløg
    1 fed
    Gulerod
    200 g
    Æbleeddike (Svovldioxid)
    1 spsk
    Hollandaisesauce (Æg)
    1 dl
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 742 kcal
    • Fedt 42 g
    • Kulhydrater 55 g
    • Protein 35 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    2. Halver kartoflerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med lidt olie, drys med salt og peber og fordel 2 timian stilke over dem. Bag dem i ovnen ca. 25 minutter.
    3. Læg 2 stykker bagepapir på ca. 40x40 cm på bordet. (TIP: Du kan også bruge stanniol). Læg 2 spsk kålmix i midten af hvert stykke papir. Del fisken i 2 stykker og læg oven på kålmixen. Krydr med salt, peber og revet skal af ½ citron.
    4. Pil hvidløgsfed og skær det i tynde skiver. Fordel hvidløg på fiskestykkerne. Læg en stilk timian på toppen og dryp med olivenolie. Luk pakkerne helt til. Bag dem i ovnen sammen med kartoflerne de sidste ca. 20 minutter.
    5. Mens kartofler og fisk er i ovnen, skrælles og rives 200 g gulerødder og blandes med resten af kålmixen. Bland 1 spsk æbleeddike og 2 spsk olie og krydr med lidt salt og peber og vend det i salaten.
    6. Bland 1 dl hollandaise, revet skal af ½ citron og 1 spsk citronsaft i en lille gryde og varm den igennem ved middel varme, den må ikke koge voldsomt.
    7. Server citronsaucen til fiskepakkerne og de ovnbagte kartofler sammen med sprød kålsalat og resten af citronen i skiver.