2 dages holdbarhed
Fiskepakker med ovnbagte kartofler & citronsauce
Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
En meget smagfuld fiskeret med mørksejfilet, der er dejlig let at tilberede i ovnen. Serveres med en lækker salat, ovnbagte kartofler og citronsauce.
En meget smagfuld fiskeret med mørksejfilet, der er dejlig let at tilberede i ovnen. Serveres med en lækker salat, ovnbagte kartofler og citronsauce.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Fisk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Kartofler, små
500 g
Citrontimian
1 drys
Kålmix
100 g
Mørksejfilet
300 g
Citron
1 stk
Hvidløg
1 fed
Gulerod
200 g
Æbleeddike
1 spsk
Hollandaisesauce
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 742 kcal
- Fedt:
- 42 g
- Kulhydrater:
- 55 g
- Protein:
- 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Halver kartoflerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med lidt olie, drys med salt og peber og fordel 2 timian stilke over dem. Bag dem i ovnen ca. 25 minutter.
Du kan også bruge stanniol). Læg 2 spsk kålmix i midten af hvert stykke papir. Del fisken i 2 stykker og læg oven på kålmixen. Krydr med salt, peber og revet skal af ½ citron.
Pil hvidløgsfed og skær det i tynde skiver. Fordel hvidløg på fiskestykkerne. Læg en stilk timian på toppen og dryp med olivenolie. Luk pakkerne helt til. Bag dem i ovnen sammen med kartoflerne de sidste ca. 20 minutter.
Mens kartofler og fisk er i ovnen, skrælles og rives 200 g gulerødder og blandes med resten af kålmixen. Bland 1 spsk æbleeddike og 2 spsk olie og krydr med lidt salt og peber og vend det i salaten.
Bland 1 dl hollandaise, revet skal af ½ citron og 1 spsk citronsaft i en lille gryde og varm den igennem ved middel varme, den må ikke koge voldsomt.
Server citronsaucen til fiskepakkerne og de ovnbagte kartofler sammen med sprød kålsalat og resten af citronen i skiver.
Håber maden smager!