Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
5 dages holdbarhed

Medisterpølse med stuvet kål og grov mos

(baseret på 308 kunders bedømmelse)
Familie
Skønne og velkendte nudanske hverdagsretter for familien

Ingredienser

Du skal selv have:
Olie, salt, peber og smør

Fremgangsmåde

Næringsværdi

Energi pr. portion: 3006 kJ / 718 kcal

Godt at vide om opskriften

MEDISTERPØLSE MED MASSER AF SMAG

Medisterpølse er en tyk, krydret pølse, der oftest tilberedes ved først at blive kogt eller blancheret, og dernæst stegt på en pande. Undersøgelser viser, at det klart er i december, at der i Danmark bliver spist mest medisterpølse, og det er der en helt særlig grund til. Medister er nemlig blevet en ting, vi forbinder med jul og julefrokost, og en god julemedister er da heller ikke til at tage fejl af. I julen spiser mange medister med grønkål til, men her på siden har vi lavet en mere gængs gang medisterpølse med stuvet kål og grov mos.

Selvom medisterpølsen er elsket af mange, så er der alligevel også mange, der aldrig ville servere den for deres gæster. Alligevel er den betragtet som værende en nationalret på højde med eksempelvis stegt flæsk. Der findes umiddelbart tre forskellige måder at tilberede medisteren på; man kan koge og stege den, stege den rå eller ryge den. Sidstnævnte foregår dog mest hos slagteren, hvor du kan købe den røget.

Mangler du inspiration til dagens aftensmad, så kan du med fordel kaste dig over vores gode opskrift lige her. Med medisterpølse kan du mætte alle familiens medlemmer med masser af smag, og med stuvet kål og grov mos som tilbehør, så bliver det en lille smule sundere, end hvis der bliver serveret brun sauce og rødkål til.

Denne opskrift kræver kun 30 minutter af din sparsomme tid, og vi ved, det er noget, mange af vores kunder sætter stor pris på. Det er nemlig ikke altid lige let at få bikset en god gang aftensmad sammen i en travl hverdag og slet ikke, hvis det også gerne må være lidt sundt og spændende.

Hos RetNemt Måltidskasser er det altid nemt at lave mad, og det bliver endnu nemmere, hvis du benytter dig af vores måltidskasser, hvor du får alting leveret lige til døren.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 283,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu