Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FamilieRet

Krydret gris a la brændende kærlighed — med kartoffel-rodfrugt mos

(baseret på 352 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g wokstrimler af skinkeinderlår
½ tsk olie
2 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 250 g persillerod/pastinak
500 g kartofler
½ dl kogevand fra kartoflerne
1 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g wokstrimler af skinkeinderlår
½ tsk olie
2 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 250 g persillerod/pastinak
500 g kartofler
½ dl kogevand fra kartoflerne
1 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g wokstrimler af skinkeinderlår
3/4 tsk olie
3 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 375 g persillerod/pastinak
750 g kartofler
3/4 dl kogevand fra kartoflerne
1 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g wokstrimler af skinkeinderlår
3/4 tsk olie
3 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 375 g persillerod/pastinak
750 g kartofler
3/4 dl kogevand fra kartoflerne
1 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g wokstrimler af skinkeinderlår
1 tsk olie
4 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 500 g persillerod/pastinak
1 kg kartofler
1 dl kogevand fra kartoflerne
2 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g wokstrimler af skinkeinderlår
1 tsk olie
4 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 500 g persillerod/pastinak
1 kg kartofler
1 dl kogevand fra kartoflerne
2 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g wokstrimler af skinkeinderlår
2 tsk olie
6 tsk krydderiblanding
(knust chili/spidskommen/paprika)
Ca. 750 g persillerod/pastinak
1,5 kg kartofler
1½ dl kogevand fra kartoflerne
3 tsk smør
Salt og peber
Persille

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem ½ dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem ½ dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider, sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem 3/4 dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem 3/4 dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider, sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem 1 dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem 1 dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca. 15 min. uden salt.
  2. Hæld krydderiblandingen i en frostpose og hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie.
  4. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, gem 1½ dl. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, smør og smag til med salt og peber.
  6. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1952 kJ (467 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 605 145 31
Kulhydrat 978 234 50
Fedt 369 88 19

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu