Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Spansk-inspireret kartoffelsalat — med chorizo

(baseret på 708 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g små vaskede kartofler
1 peberfrugt
75 g tynde skiver chorizopølse
250 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Dressing:
1 spsk sherryeddike
1 fed hvidløg
1 tsk karry
1½ spsk olie
1 bæger pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber
Tilbehør:
2 skiver rugbrød

Ingredienser

900 g små vaskede kartofler
2 peberfrugter
140 g tynde skiver chorizopølser
375 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Dressing
1½ spsk sherryeddike
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk karry
2 spsk olie
1½ bæger pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber
Tilbehør
3 skiver rugbrød

Ingredienser

1200 g små vaskede kartofler
2 peberfrugter
200 g tynde skiver chorizopølse
500 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Dressing
2 spsk sherryeddike
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk karry
3 spsk olie
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber
Tilbehør
4 skiver rugbrød

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
  3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
  4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
  5. Lad peberfrugten køle af inden skindet pilles af og peberfrugt skæres i strimler.
  6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
  7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
  8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend det sammen med rucola i kartoffelblandingen.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
  3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
  4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
  5. Lad peberfrugten køle af inden skindet pilles af og peberfrugt skæres i strimler.
  6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
  7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
  8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend det sammen med rucola i kartoffelblandingen.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
  3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
  4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
  5. Lad peberfrugten køle af inden skindet pilles af og peberfrugt skæres i strimler.
  6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
  7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
  8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend det sammen med rucola i kartoffelblandingen.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2520 kJ (602 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 277 66 11
Kulhydrat 1487 355 59
Fedt 756 181 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Kartoffelsalat Opskrifter med gris Ovnretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu