Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding

Spansk-inspireret kartoffelsalat
— med chorizo

 
(baseret på 655 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g små vaskede kartofler
1 rød peberfrugt
Dressing
1 spsk sherryeddike
1 fed hvidløg
1 tsk karry
1½ spsk olivenolie
1 bæger (2 stk) pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber

75 g tynde skiver chorizopølser
250 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Tilbehør
2 skiver groft brød

Ingredienser

900 g små vaskede kartofler
2 peberfrugter
Dressing
1½ spsk sherryeddike
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk karry
2 spsk olivenolie
1½ bæger (2 stk) pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber

150 g tynde skiver chorizopølser
375 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Tilbehør
3 skiver groft brød

Ingredienser

1200 g små vaskede kartofler
2 peberfrugter
Dressing
2 spsk sherryeddike
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk karry
3 spsk olivenolie
2 bægre (4 stk) pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber

200 g tynde skiver chorizopølse
500 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Tilbehør
4 skiver groft brød

Ingredienser

1,6 kg små vaskede kartofler
3 rød peberfrugt
Dressing
3 spsk sherryeddike
3 fed / 1 solo hvidløg
3 tsk karry
4 spsk olivenolie
3 bægre (2 stk) pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber

300 g tynde skiver chorizopølser
750 g cherry tomater
Rucola salat
Purløg
Tilbehør
6 skiver groft brød

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

1. Tænd ovnen på 250˚.
2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
5. Lad peberfrugten svale af inden skindet pilles af og den skæres i strimler.
6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

1. Tænd ovnen på 250˚.
2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
3. Skyl og halvér peberfrugterne, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
5. Lad peberfrugterne svale af inden skindet pilles af og den skæres i strimler.
6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

1. Tænd ovnen på 250˚.
2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
3. Skyl og halvér peberfrugterne, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min.
4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
5. Lad peberfrugterne svale af inden skindet pilles af og de skæres i strimler.
6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

1. Tænd ovnen på 250˚.
2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
5. Lad peberfrugten svale af inden skindet pilles af og den skæres i strimler.
6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2520 kJ (602 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 277 66 11
Kulhydrat 1487 355 59
Fedt 756 181 30

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu