Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskefrikadeller med laks — stegte grønne asparges, kartofler og chili

(baseret på 162 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
2-3 bagekartofler
250 g asparges
3 fed hvidløg / 1 solo
1/4 tsk knust chili
Salt og peber
½ spsk olie
½ rød chili
Saft af 1/4 citron
1 dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Ingredienser

450 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
2-3 bagekartofler
250 g asparges
3 fed hvidløg / 1 solo
1/4 tsk knust chili
Salt og peber
½ spsk olie
½ rød chili
Saft af 1/4 citron
1 dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Ingredienser

450 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
3-4 bagekartofler
350 g asparges
4 fed hvidløg /  1  1/3 solo
½ tsk knust chili
Salt og peber
3/4 spsk olie
3/4 rød chili
Saft af 1/4-½ citron
1½ dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Ingredienser

600 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
3-4 bagekartofler
350 g asparges
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
½ tsk knust chili
Salt og peber
3/4 spsk olie
3/4 rød chili
Saft af 1/4-½ citron
1½ dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Ingredienser

600 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
4-5 bagekartofler
450 g asparges
6 fed hvidløg / 2 solo
1 tsk knust chili
Salt og peber
1 spsk olie
1 rød chili
Saft af ½ citron
2 dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Ingredienser

900 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
4-5 bagekartofler
450 g asparges
6 fed hvidløg / 2 solo
1 tsk knust chili
Salt og peber
1 spsk olie
1 rød chili
Saft af ½ citron
2 dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Ingredienser

900 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie til stegning
5-7 bagekartofler
600 g asparges
2½-3 solo hvidløg
1 tsk knust chili
Salt og peber
1½ spsk olie
1½ rød chili
Saft af 1 citron
3 dl yoghurt 0,5% - pære/banan
Persille

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær dem i tynde både eller tynde stave som pomfritter, læg dem i en skål.
  2. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilien, fjern kerner og frøvægge og skær den i tynde strimler. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær dem i tynde både eller tynde stave som pomfritter, læg dem i en skål. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt.
  2. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilien, fjern kerner og frøvægge og skær den i tynde strimler. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær hver i ca. 12 stk og læg dem i en skål. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt.
  2. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilien, fjern kerner og frøvægge og skær den i tynde ringe. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær dem i tynde både eller tynde stave som pomfritter, læg dem i en skål. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt.
  2. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilien, fjern kerner og frøvægge og skær den i tynde strimler. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær skær dem i tynde både eller tynde stave som pomfritte og læg dem i en skål. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt.
  2. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilien, fjern kerner og frøvægge og skær den i tynde ringe. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær dem i tynde både eller tynde stave som pomfritter, læg dem i en skål. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt.
  2. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilien, fjern kerner og frøvægge og skær den i tynde strimler. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne og skær dem i tynde både eller tynde stave som pomfritter, læg dem i en skål. Skyl asparges og bræk enden af, der hvor den knækker naturligt.
  2. Kasser enderne og halver de andre stykker. Læg asparges i skålen med kartofler. Pil hvidløgene og skær dem i skiver og læg dem i skålen. Skyl persillen og skær bladene fra. Hak stilkene groft og læg dem i skålen.
  3. Krydr kartoffel blandingen med chiliflager, salt, peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 minutter til kartoflerne er møre.
  4. Varm en slip let pande op ved middel varme med lidt olie. Form farsen med en spiseske og sæt dellerne på panden (TIP: Dyp skeen i et glas koldt vand for hver delle så slipper farsen nemt).
  5. Steg dellerne 4-5 min. på hver side. Imens skyl chilierne, fjern kerner og frøvægge og skær dem i tynde strimler. Hak persillebladene.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, hæld i en skål, pres citronsaft over og drys med chili og hakket persille. Server dem til laksedellerne sammen med yoghurt dip.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2080 kJ (497 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 386 92 19
Kulhydrat 1227 293 59
Fedt 467 112 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu