30
3 dages holdbarhed
Pizza med skinke og cocktailpølser
Enkel og børnevnelig pizza med skinkestrimler, revet mozzarella og tomatsauce toppet med cocktailpølser.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- soja,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Pizzadej
400 g
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
200 g
Oregano
1 tsk
Revet ost (Mælk, Laktose)
150 g
Skinkestrimler
100 g
Cocktailpølser (Soja)
125 g
Agurk
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 1026 kcal
- Fedt 39 g
- Kulhydrater 113 g
- Protein 57 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.
- Tænd ovnen på 220 grader over-under varme. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før hvis der er tid. Drys lidt mel på køkkenbordet, del dejen i 2 portioner og rul dejen tyndt ud til hver sin pizza eller lav en større pizza. Læg dem/den på bagepapir på en bageplade.
- Tomatsauce: Pil hvidløg, blend 200 g hakkede tomater, presset hvidløg og 1 tsk oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabunden.
- Drys 150 g revet ost over tomatsovsen. Fordel 100 g skinke på pizzaen. Del 125 g cocktailpølser på langs, læg dem øverst på pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen og bag ca. 12-15 min.
- Skyl agurk, skær ud i stave. Servér pizzaen med agurkestave til.