Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Pizza med skinke og cocktailpølser

(baseret på 319 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 rulle pizzadej
100 g skinkestrimler
125 g cocktailpølser
150 g revet ost 
½ agurk
Tomatsauce:
½ ds hakkede tomater
1 fed hvidløg
1 tsk oregano
Salt og peber






Ingredienser

1 rulle pizzadej
200 g skinkestrimler
150 g cocktailpølser
150 g revet ost 
½ agurk
Tomatsauce:
½ ds hakkede tomater
1 fed hvidløg
1 tsk oregano
Salt og peber






Ingredienser

1½ rulle pizzadej
200 g skinketsrimler
150 g cocktailpølser
200 g revet ost 
1 agurk
Tomatsauce:
3/4 ds hakkede tomater 
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk oregano
Salt og peber






Ingredienser

1½ rulle pizzadej
250 g skinketsrimler
250 g cocktailpølser
200 g revet ost
1 agurk
Tomatsauce:
3/4 ds hakkede tomater
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk oregano
Salt og peber






Ingredienser

2 ruller pizzadej
250 g skinketsrimler
250 g cocktailpølser
300 g revet ost 
1 agurk
Tomatsauce:
1 ds hakkede tomater 
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk oregano
Salt og peber






Ingredienser

2 ruller pizzadej
350 g skinketsrimler
350 g cocktailpølser
300 g revet ost
1 agurk
Tomatsauce:
1 ds hakkede tomater
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk oregano
Salt og peber






Ingredienser

3 ruller pizzadej
350 g skinketsrimler
350 g cocktailpølser
400 g revet ost 
2 agurker
Tomatsauce:
1½ ds hakkede tomater 
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 tsk oregano
Salt og peber






Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade.
  2. Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  3. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabunden.
  4. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaen. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  5. Sæt pizzaen i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  6. Servér pizzaen med agurkestave til. 


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade.
  2. Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  3. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabunden.
  4. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaen. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  5. Sæt pizzaen i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  6. Servér pizzaen med agurkestave til. 


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade.
    Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  2. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabunden.
  3. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaen. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  4. Sæt pizzaen i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  5. Servér pizzaen med agurkestave til.


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade.
  2. Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  3. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabunden.
  4. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaen. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  5. Sæt pizzaen i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  6. Servér pizzaen med agurkestave til. 


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejene ud på en bageplade.
  2. Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  3. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabundene.
  4. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaerne. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  5. Sæt pizzaerne i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  6. Servér pizzaerne med agurkestave til.


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade.
  2. Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  3. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabunden.
  4. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaen. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  5. Sæt pizzaen i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  6. Servér pizzaen med agurkestave til. 


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejene ud på en bageplade.
  2. Skyl agurk, skær ud i stave. Pil og pres hvidløg.
  3. Bland tomater, hvidløg og oregano, smag til med salt og peber. Fordel saucen på pizzabundene.
  4. Drys revet ost over tomatsovsen. Fordel skinken på pizzaerne. Del cocktailpølserne på langs, læg dem øverst.
  5. Sæt pizzaerne i ovnen, og bag ca. 12-15 min.
  6. Servér pizzaerne med agurkestave til.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3652 kJ (873 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 757 181 21
Kulhydrat 1569 375 43
Fedt 1326 317 36

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Pizza

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu