30
4 dages holdbarhed
Æggekage med serrano og pasta
Skøn, mættende æggekage med pasta og lækker serranoskinke, frisk baby spinat og cherrytomater. Serveres med groft rugbrød.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- byg,
- hvede,
- rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Pasta suppehorn (Gluten, Hvede)
125 g
Æg (Æg)
5 stk
Minimælk (Mælk, Laktose)
¾ dl
Babyspinat
50 g
Cherrytomater
125 g
Agurk
½ stk
Lufttørret skinke
4 skiver
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Rug)
4 skiver
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 815 kcal
- Fedt 31 g
- Kulhydrater 89 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog 125 g pasta 4-5 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
- Pisk æggene med ¾ dl mælk, krydr med salt og peber og vend pastaen i.
- Varm ½ spsk olie i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
- Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne og skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
- Fordel 60 g serranoskinke og grøntsager over æggekagen, og servér med rugbrød til.