Spinat/ricotta-tortellini med bacon, cremede svampe og peberfrugt
5 dages holdbarhed

Spinat/ricotta-tortellini med bacon

cremede svampe og peberfrugt
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Tortellini stammer fra Italien, især Bologna og Emilia-Romagna og siges at være inspireret af Venus' navle. Den fyldte pasta ofte serveret med tomatsauce, flødesauce eller i bouillon.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Salt
  • Peber
Gul peber
½ stk
Champignon
125 g
Rødløg
½ stk
Purløg, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Tortelini spinat
250 g
(Æg, Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Kogevand
¼ dl
Bacon
150 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
716 kcal
Fedt:
42 g
Kulhydrater:
59 g
Protein:
27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. 
Skyl og rens peberfrugt og svampe. Pil løg og skær det hele i skiver. Skyl og hak purløg fint.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Gem lidt af pastavandet, før du hælder vandet fra.
 Varm en pande op til høj varme. Steg bacon i 4-5 min. til det er gyldent og sprødt.
Kom løg, peberfrugt og svampe på panden og steg videre i 2-3 min. til grøntsagerne er let gyldne. Vend creme fraiche og pastavand i og giv det et hurtigt opkog. Smag til med salt og peber og vend purløg og pastaen i saucen.
Håber maden smager!