5 dages holdbarhed
Spinat/ricotta-tortellini med bacon
cremede svampe og peberfrugtRetten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Tortellini stammer fra Italien, især Bologna og Emilia-Romagna og siges at være inspireret af Venus' navle. Den fyldte pasta ofte serveret med tomatsauce, flødesauce eller i bouillon.
Tortellini stammer fra Italien, især Bologna og Emilia-Romagna og siges at være inspireret af Venus' navle. Den fyldte pasta ofte serveret med tomatsauce, flødesauce eller i bouillon.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Kogevand
- Salt
- Peber
Gul peber
½ stk
Champignon
125 g
Rødløg
½ stk
Purløg, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
Tortelini spinat
250 g
Kogevand
¼ dl
Bacon
150 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 716 kcal
- Fedt:
- 42 g
- Kulhydrater:
- 59 g
- Protein:
- 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Skyl og rens peberfrugt og svampe. Pil løg og skær det hele i skiver. Skyl og hak purløg fint.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Gem lidt af pastavandet, før du hælder vandet fra.
Varm en pande op til høj varme. Steg bacon i 4-5 min. til det er gyldent og sprødt.
Kom løg, peberfrugt og svampe på panden og steg videre i 2-3 min. til grøntsagerne er let gyldne. Vend creme fraiche og pastavand i og giv det et hurtigt opkog. Smag til med salt og peber og vend purløg og pastaen i saucen.
Håber maden smager!