Rejewraps med mango og limedresset rødkål, srirachamayonnaise og koriander
5 dages holdbarhed

Rejewraps med mango og limedresset rødkål

srirachamayonnaise og koriander
Ny opskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Rødkål
½ stykke
Lime
½ stk
Rødløg
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Mango
1 stk
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Chiliflager
½-1 tsk
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Srirachasauce
½ pose
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
Energi:
563 kcal
Fedt:
15 g
Kulhydrater:
82 g
Protein:
25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
Skær rødkål i tynde strimler og læg det i en skål. Skyl lime og riv den yderste skal fint. Bland limeskal og presset limesaft i rødkålen og smag til med salt.
Pil rødløg, skyl koriander og hak begge fint. Skræl mango og skær den i mindre stykker. Hæld væden fra rejerne. Kom det hele i en rummelig skål og bland med chiliflager.
 Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
Bland mayonnaise og ønsket mængde sriracha sammen i en lille skål. Fyld wraps med reje/mangosalsa og limedresset rødkål og top med srirachamayonnaise og koriander.
Håber maden smager!