4 dages holdbarhed
Citruskrydret kyllingelårsteak og pasta
i cremet sauce med spinat og tomatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Citruskrydret kyllingelårsteak serveres med pasta i en lækker, cremet sauce med spinat og saftige tomater.
Citruskrydret kyllingelårsteak serveres med pasta i en lækker, cremet sauce med spinat og saftige tomater.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Kogevand
- Smør
- Salt
- Peber
- Olie
Løg
½ stk
Tomat
2 stk
Piskefløde
1 dl
Hønsebouillon
½ pose
Babyspinat
50 g
Pasta
200 g
Kogevand
1 dl
Kyllingelårsteak
350 g
Smør
½ spsk
Citruskrydderi
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 877 kcal
- Fedt:
- 40 g
- Kulhydrater:
- 79 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Ønsker du en fyldigere flødesauce kan du tilsætte lidt mel i smøret mens løg og tomat steges. Vend gerne pastaen i saucen før servering.
Pil og hak løg fint. Skyl tomat og spinat og skær tomaterne i grove tern.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Gem lidt af pastavandet.
Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen ca. 3 min. på hver side til den er gennemstegt. Tilsæt smør og krydr med citruskrydderi mod slutningen af stegetiden. Tag smør fra panden på en ske og hæld over kyllingen. Læg kyllingen på en tallerken og lad den hvile indtil servering.
Kom løg og tomat på panden og steg i smørret ca. 2 min. (se tip). Vend fløde og bouillon i og lad det hurtigt koge op. Skru ned til lav varme og lad saucen småkoge et par min. Justér til den ønskede konsistens med pastavand. Vend spinaten i og smag til med lidt salt og peber.
Skær kyllingen i skiver før servering.
Håber maden smager!