Blomkålssuppe med chorizo, porre og croutoner
4 dages holdbarhed

Blomkålssuppe med chorizo

porre og croutoner
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
En skøn cremet blomkålssuppe med sprød topping af croutoner og ristet chorizo. Serveret med brød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Løg
1 stk
Blomkål
1 stykke
Bagekartoffel
1 stk
Sødmælk
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
1 pose
Vand
5 dl
Citron
½ stk
Porre
1 stk
Chorizo-pølse
70 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Croutoner
1 pk
(Gluten, Hvede)
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
775 kcal
Fedt:
27 g
Kulhydrater:
102 g
Protein:
32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak løg. Skyl blomkål og skær i mindre buketter. Skræl kartofler og skær i små tern. Opvarm lidt olie i en gryde og steg løg, blomkål og kartofler i 2-3 min. uden det tager farve. Kom mælk, bouillon og vand i gryden. Kog grøntsagerne ca. 15 min. til blomkålen er mør.
Rens imens porre og skær i tynde skiver. Opvarm lidt olie på en varm pande og rist porreskiverne i 5 min. til de er bløde og let sprøde. Krydr med salt og peber og tag porrerne af panden. Gem panden.
Skær chorizo i kvarte og steg dem sprøde på panden ca. 3 min. Læg chorizoen på et stykke køkkenrulle.
Lun brødet på en brødrister.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden eller i en normal blender. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær brødet i tykke skiver. Anret suppen i skåle og top med porre, chorizo og croutoner. Servér med lunt brød.
Håber maden smager!