4 dages holdbarhed
Cæsar salat med falafel
og bolsjebederNy opskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
En klassiker her serveret med falafel, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag. Originalen er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.
En klassiker her serveret med falafel, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag. Originalen er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Brød
1 stk
Falafel
300 g
Hjertesalat
1½ stk
Bolsjebede
1 stk
Cæsardressing
1 pose
Tanelli ost
1 pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 757 kcal
- Fedt:
- 45 g
- Kulhydrater:
- 64 g
- Protein:
- 23 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Du kan rive osten på et groft rivejern istedet for at skære i flager.
Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
Skær brødet i tern på ca. 2x2 cm. Kom dem på en bageplade og vend med lidt olivenolie. Bag dem ca. 15-20 min. til de er gyldne og sprøde. Vend dem undervejs.
Kom falaflerne i ovnen med croutonerne, når der er ca. 12 min. tilbage af tilberedningstiden.
Skyl salaten og tør den grundigt, brug evt. en salatslynge. Riv bladene i lidt mindre stykker. Skræl bolsjebede og skær i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern eller en tyndskræller. Bland dem med salaten.
Vend salaten med dressingen og kom croutonerne på. Bræk falaflerne i 2-3 stykker og kom dem ovenpå salaten. Skær osten i tynde flager og fordel på på toppen.
Håber maden smager!