Linguine med ovnbagte cherrytomater i ajvarsauce, sprøde kikærter og salatost
Vegetar
4 dages holdbarhed

Linguine med ovnbagte cherrytomater

i ajvarsauce, sprøde kikærter og salatost
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Cherrytomater
125 g
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
½ spsk
Ajvar
1 pose
Oregano
½ pose
Kikærter
1 dåse
Persillade
½ pose
(Svovldioxid)
Salatost i kryddermarinade
50 g
(Mælk, Laktose)
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Kogevand
½ dl
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
799 kcal
Fedt:
26 g
Kulhydrater:
109 g
Protein:
32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skyl cherrytomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Vend med balsamico, olie (brug gerne marinaden fra osten), ajvar, oregano, lidt salt og peber. Bag tomaterne nederst i ovnen ca. 15 min.
Hæld kikærterne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Fordel kikærter en bageplade med bagepapir. Vend med lidt olie, salt og persillade. Bag i ovnen over tomaterne ca. 15 min.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Knus tomaterne, når de er færdigbagte og bland det godt sammen.
Hæld vandet fra den færdigkogte pasta, men gem den angivne mængde kogevand. Bland pasta og spinat med pastavandet og cherrytomater i ajvarsauce.
Top retten med kikærter og salatost.
Håber maden smager!