3 dages holdbarhed
Pitabrød med krydret svinekød
kålsalat og hummusRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Kålmix
50 g
Rødløg
½+½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Let urtedressing
½ pose
Hakket gris & kalv
300 g
Tyrkisk kryddermix
½ pose
Garam masala
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Pitabrød
2 stk
Hummus
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 773 kcal
- Fedt: 35 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme pitabrød på brødristeren, så skal du ikke tænde ovnen.
Kom kålmixen og salatmixen i en skål og vend urtedressingen i. Smag til med salt og peber.
Skræl og finhak den halve rødløg. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet og løget i 3–4 minutter, så kødet får lidt stegeskorpe. Tilsæt 2 spsk vand og det tyrkiske krydderi og garam masala-krydderi. Steg videre i et par minutter. Smag til med salt og peber, lad det stå på lav varme indtil servering.
Skyl og skær agurken i tern. Skræl og skær resten af rødløget fra trin 2 i tynde skiver. Læg løget og agurken i hver sin skål.
Varm pitabrødene i ovnen eller på brødristeren 3-5 min.
Servér hummus til retten og fyld pitabrødene efter eget ønske.
Håber maden smager!