Pitabrød med krydret svinekød, kålsalat og hummus
3 dages holdbarhed

Pitabrød med krydret svinekød

kålsalat og hummus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Kålmix
50 g
Rødløg
½+½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Let urtedressing
½ pose
(Mælk, Laktose)
Hakket gris & kalv
300 g
Tyrkisk kryddermix
½ pose
Garam masala
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Hummus
100 g
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 773 kcal
  • Fedt: 35 g
  • Kulhydrater: 67 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme pitabrød på brødristeren, så skal du ikke tænde ovnen.
Kom kålmixen og salatmixen i en skål og vend urtedressingen i. Smag til med salt og peber.
Skræl og finhak den halve rødløg. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet og løget i 3–4 minutter, så kødet får lidt stegeskorpe. Tilsæt 2 spsk vand og det tyrkiske krydderi og garam masala-krydderi. Steg videre i et par minutter. Smag til med salt og peber, lad det stå på lav varme indtil servering.
Skyl og skær agurken i tern. Skræl og skær resten af rødløget fra trin 2 i tynde skiver. Læg løget og agurken i hver sin skål.
Varm pitabrødene i ovnen eller på brødristeren 3-5 min.
Servér hummus til retten og fyld pitabrødene efter eget ønske.
Håber maden smager!