Pita med tunsalat

Kalorielet

5 dages holdbarhed

Pita med tunsalat

3.89 (168)
Under 20 min
9 Ingredienser
De lækre pitabrød fyldes med en nem og lækker tunsalat og frisk grønt. En ret for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Paprika
½ tsk
Tun i vand
1 dåse
(Fisk)
Majskerner
140 g
Rød peber
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 555 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Varm pitabrødene på en brødrister på begge sider til de får farve. TIP: Du kan også varme dem i ovnen 5 min. ved 200°C varmluft.
 Bland creme fraiche med sennep og paprika og smag til med lidt salt og peber.
Hæld væden fra tun og majs. Bland begge dele med dressingen. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern. Vend dem i tunblandingen.
Skyl og skær agurk i små tern. Snit salaten fint.
Del pitabrødene i halve med en kniv og åben, så der bliver plads til fyldet. Fyld grønt og tunsalat i og servér straks.
Håber maden smager!