4 dages holdbarhed
Risotto med fennikel og torsk
4.12 (111)
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Olie
- Mel
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Fennikel
½ stk
Risottoris
150 g
Hvidvin cooking wine
½ dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Tanelli ost
2 pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Dild, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 522 kcal
- Fedt: 13 g
- Kulhydrater: 64 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg og hak fint. Skær top og bund af fennikel, del den og skær i tern.
Svits løg, hvidløg og fennikel i lidt olivenolie i en stor gryde ved medium varme 1-2 min. Tilsæt ris og vend godt rundt. Tilføj hvidvin og lad det koge ind. Opløs bouillon i 5 dl kogende vand. Tilsæt bouillonen til risene lidt ad gangen, så det lige dækker. Lad det koge ind ved medium varme ca. 20 min. så væden opsuges af risene.
Varm imens en stegepande op med lidt olie. Vend fisken i mel og krydr med salt og peber. Steg 2-3 min. på hver side og sæt til side.
Riv osten fint. Skyl persille og dild og hak det fint.
Bland osten, ½ spsk smør og hakkede krydderurter i risottoen, når den er let al dente. Smag til med salt og peber.
Servér risottoen med den stegte fisk.
Håber maden smager!