5 dages holdbarhed
Oksekødskebab
med ajvar relish, bulgur og agurkesalatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Bulgur
125 g
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Paprika
½ pose
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½ pakke
Rødløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Yoghurt naturel
1 dl
Ajvar
½-1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 646 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 60 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog bulgur efter anvisningerne på pakken.
Pil og hak løg fint. Bland løg med hakket oksekød, paprika, presset hvidløg, tomatpuré, salt og 1 spsk vand. Form farsen til 2 stk ca. 10 cm lange pølser pr. person. Stik et spyd igennem hver kebab og dryp med lidt olie. Varm lidt olie op på en stegepande. Steg ved høj varme og skru undervejs ned for varmen, indtil de er gennemstegte.
Skyl rødløg og agurk. Skær agurken i mindre stykker og rødløg i skiver. Bland det sammen i en serveringsskål. krydder det med lidt salt og peber.
Servér kebabspyd med bulgur, agurkesalat, yoghurt og en skefuld ajvar relish.
Håber maden smager!