4 dages holdbarhed
Svinekotelet
med selleri/pæresalat og løgsky4.01 (226)
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Smør
- Sukker
- Mel
- Peber
- Olie
Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Knoldselleri
½ stk
Hjertesalat
½ stk
Pære
½ stk
Dijon sennep
1½ tsk
Rød balsamico
1 spsk
Sojasauce
¾ tsk
Hønsebouillon
½ pose
Koteletter
300 g
Hvidløg
1 fed
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 610 kcal
- Fedt: 31 g
- Kulhydrater: 47 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skræl løg og skær i skiver. Skræl knoldselleri med en kniv og skyl den. Skær i 1x1 cm tern. Skyl og pluk salaten og skær pære i tern. Bland sennep, ½ spsk balsamicoeddike og ½ spsk olivenolie i en skål, hvor der også er plads til de andre ingredienser.
Varm en stegepande op med lidt olie og steg knoldselleri ved middelhøj varme i ca. 10 min. til de har fået lidt farve. Hæld dem op i skålen. Gem panden til senere. Kom pære og salat i skålen, vend rundt og smag til med salt og peber.
Varm panden op igen med ½ spsk smør. Steg løgene med ½ tsk sukker et par min. til det får lidt farve. Kom ½ spsk mel på panden og rør rundt. Tilsæt balsamico, soja, bouillon og 1¾ dl vand. Kog i ca. 7 min. og smag til med salt.
Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem med presset hvidløg ca. 3 min. på hver side.
Skær koteletterne i nogle stykker og servér med løgsky, selleri/pæresalat og kartofler.
Håber maden smager!