Gnocchi i cremet spinat med ovnbagt græskar

Budget

Vegetar
4 dages holdbarhed

Gnocchi i cremet spinat

med ovnbagt græskar
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Liste
Liste
Billeder
Butternut græskar
½ stk
Græskar- & solsikkekerner
½ pose
Gnocchi
500 g
(Gluten, Soja, Sennep, Hvede)
Kogevand
½ dl
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Babyspinat
50 g
Citron
½ stk
Creme fraiche
¾ dl
(Mælk, Laktose)
Citron
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
647 kcal
Fedt:
19 g
Kulhydrater:
98 g
Protein:
21 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Del græskaret i to på langs og skrab frøene ud med en ske. Fjern skallen og skær græskaret i mellemstore stykker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, salt og peber. Steg i ovnen ca. 20 min. til det er mørt. Strø kerneblandingen over, når der er 6 min. tilbage af stegetiden.
 Tilbered gnocchi som anvist på pakken. Tag den angivne mængde kogevand fra, inden gnocchi drænes.
 Pil løg og hvidløg og hak fint. Skyl spinat og citron og riv det gule af citronskallen fint. Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt lidt smør. Steg gnocchi 2-3 min. Tilsæt løg, hvidløg og spinat og steg ca. 1 min. mere. Kom creme fraiche og kogevand på og lad det simre 1-2 min. Krydr med salt og peber og smag til med citronsaft.
 Fordel gnocchi i dybe tallerkner og kom ovnbagt græskar med kerner ovenpå. Top med citronskal og riv ost over til sidst.
Håber maden smager!