Italiensk pizza med røget kyllingebryst, tomat, rødløg og spinat
4 dages holdbarhed

Italiensk pizza med røget kyllingebryst

tomat, rødløg og spinat
Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Lækker pizza som er et sundt alternativ til fastfood. Saftig kylling, tomater og frisk spinat er farverig topping.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Rødløg
1 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
½ stk
Røget kyllingebryst
200 g
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Tomatsalsa
1 pose
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Babyspinat
50 g
Let urtedressing
½ pose
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
781 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
91 g
Protein:
53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Pil rødløg og skyl tomat og chili. Skær det hele i tynde skiver. Skær kyllingen i mindre stykker og krydr med salt og peber.
 Læg pizzabundene på bagepapir på en bageplade og smør tomatsauce på. Fordel revet ost, rødløg, kylling, tomatskiver og ønsket mængde chili på bundene. Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
 Skyl og tør spinaten grundigt. Top de færdigbagte pizzaer med spinat og dryp urtedressing på.
Håber maden smager!