Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Indisk garam masalagryde
med kylling og grøn peber4.2 (109)
Under 20 min
10 Ingredienser
Lækker cremet ret krydret med garam marsala.
Lækker cremet ret krydret med garam marsala.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Sukker
- Vand
Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Grøn peber
1 stk
Hvidkål
1 stykke
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokoscreme
1 pose
Vand
1 dl
Hønsebouillon
½ pose
Garam masala
½ pose
Tomatpuré
½ pose
Sukker
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 615 kcal
- Fedt:
- 14 g
- Kulhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på pakken.
Pil løg og hvidløg. Skær løget i både og pres hvidløg. Skyl og skær grøn peber i mindre stykker. Snit hvidkål i fine strimler.
Varm lidt olie op i en rummelig stegegryde. Svits kylling ca. 2 min. ved høj varme. Krydr med salt og peber. Tilsæt løg, hvidløg og snittet hvidkål. Steg yderligere ca. 3 min.
Tilsæt kokoscreme, vand, bouillon, garam masala, tomatpuré og sukker. Lad det simre ca. 4 min. til kyllingen er helt gennemstegt. Vend peberfrugten i og smag til med lidt salt.
Servér den indiske kyllingegryde med ris.
Håber maden smager!