4 dages holdbarhed
Bagt laks med spinat-risoni
søde spicy gulerødder og løgNy opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Smør
- Sukker
Gulerod
2 stk
Løg
1 stk
Citron
½ stk
Sukker
½ spsk
Karry
½ pose
Røget chili
½ pose
Smør
1 spsk
Risoni
150 g
Babyspinat
50 g
Olivenolie
1 spsk
Citron
½ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 778 kcal
- Fedt:
- 38 g
- Kulhydrater:
- 70 g
- Protein:
- 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
Skræl og skær gulerødderne i skiver på ca. ½ cm. Pil løg og skær i tynde både. Læg begge i et ovnfast fad. Riv skal af citronen og gem til senere. Pres citronsaft over grøntsagerne og vend med sukker, karry og ønsket mængde røget chili. Fordel klatter af smør i fadet og krydr med lidt salt og peber. Bag i ovnen ca. 15 min. til de er møre.
Tilbered risonien som anvist på pakken.
Krydr fisken med lidt citronskal, salt og peber. Læg fisken oven på grøntsagerne, når der er ca. 10 min. tilbage af stegetiden. Fisken er færdig, når den flager ved et let tryk med fingeren.
Skyl og hak spinaten groft. Vend spinat og olivenolie i den færdigkogte risoni og smag til med salt, peber og skal og saft af citron.
Håber maden smager!