Bagt laks med spinat-risoni, søde spicy gulerødder og løg
4 dages holdbarhed

Bagt laks med spinat-risoni

søde spicy gulerødder og løg
Ny opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
  • Sukker
Gulerod
2 stk
Løg
1 stk
Citron
½ stk
Sukker
½ spsk
Karry
½ pose
Røget chili
½ pose
Smør
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Risoni
150 g
(Gluten, Hvede)
Babyspinat
50 g
Olivenolie
1 spsk
Citron
½ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
778 kcal
Fedt:
38 g
Kulhydrater:
70 g
Protein:
39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
Skræl og skær gulerødderne i skiver på ca. ½ cm. Pil løg og skær i tynde både. Læg begge i et ovnfast fad. Riv skal af citronen og gem til senere. Pres citronsaft over grøntsagerne og vend med sukker, karry og ønsket mængde røget chili. Fordel klatter af smør i fadet og krydr med lidt salt og peber. Bag i ovnen ca. 15 min. til de er møre.
Tilbered risonien som anvist på pakken.
Krydr fisken med lidt citronskal, salt og peber. Læg fisken oven på grøntsagerne, når der er ca. 10 min. tilbage af stegetiden. Fisken er færdig, når den flager ved et let tryk med fingeren.
Skyl og hak spinaten groft. Vend spinat og olivenolie i den færdigkogte risoni og smag til med salt, peber og skal og saft af citron.
Håber maden smager!