Stegte koteletter med bulgursalat, cherrytomater og hvidløgsdressing
4 dages holdbarhed

Stegte koteletter med bulgursalat

cherrytomater og hvidløgsdressing
Ny opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Hjertesalat
2 stk
Cherrytomater
250 g
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Æble
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Olivenolie
2 tsk
Kotelet
4 stk
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Persillade
1 pose
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
513 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
26 g
Protein:
35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tilbered bulguren som anvist på pakken, men tilsæt krydderiet i kogevandet sammen med bulguren.
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 2–3 min. på hver side til det er gennemstegt. Lad kødet hvile ca. 5 min. før servering.
Skyl og skær hjertesalat i grove strimler. Skyl cherrytomater og halvér, hvis de er store. Kom begge i en skål og vend med hvidløgsdressing. Skyl og skær æble i tern. Pil og hak skalotteløg fint.
 Vend æble, skalotteløg og lidt olivenolie i den færdigkogte bulgur.
Håber maden smager!