4 dages holdbarhed
Stegte koteletter med bulgursalat
cherrytomater og hvidløgsdressingNy opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Hjertesalat
2 stk
Cherrytomater
250 g
Hvidløgsdressing
1 pose
Æble
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Olivenolie
2 tsk
Kotelet
4 stk
Bulgur
125 g
Persillade
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 513 kcal
- Fedt:
- 30 g
- Kulhydrater:
- 26 g
- Protein:
- 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men tilsæt krydderiet i kogevandet sammen med bulguren.
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 2–3 min. på hver side til det er gennemstegt. Lad kødet hvile ca. 5 min. før servering.
Skyl og skær hjertesalat i grove strimler. Skyl cherrytomater og halvér, hvis de er store. Kom begge i en skål og vend med hvidløgsdressing. Skyl og skær æble i tern. Pil og hak skalotteløg fint.
Vend æble, skalotteløg og lidt olivenolie i den færdigkogte bulgur.
Håber maden smager!