Spicy græskarsuppe med sprøde kerner
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Spicy græskarsuppe

med sprøde kerner
3.71 (112)
Under 30 min
10 Ingredienser
Græskarsuppe lavet på butternut græskar tilsmagt med appelsin, chili, ingefær og hvidløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Løg
½ stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Butternut græskar
Grøntsagsbouillon
1 pose
Kokoscreme
1 pose
Vand
3 dl
Appelsin
½ stk
Butternut græskar
1 stk
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Græskar- & solsikkekerner
½ pose
Surdejsbolle
2 stk
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
587 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
78 g
Protein:
16 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
 Skræl græskar, halvér og skrab kernerne ud med en ske. Skær i tern 2x2 cm. Tag ⅓ fra og vend med lidt olie, krydderi, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 15-17 min.
 Pil løg og hak groft. Varm ingefær/hvidløg//chili olien op i en gryde og steg løg og resten af græskaret ca. 2 min. Tilsæt bouillon, kokoscreme og vand. Kog det hele i 10 min. til græskarret er mørt. Riv appelsinskal og pres saften. Kom skallen i supppen og varm det hele godt igennem. Blend suppen med en stavblender og smag til med appelsinsaft, salt og peber.
Varm en tør pande op og rist kernerne 2-3 min. Vend dem hyppigt undervejs. Krydr med lidt salt.
Lun brødet i ovnen et par min.
Hæld suppen i skåle og drys kernerne på. Spis med brød og bagt græskar til.
Håber maden smager!