5 dages holdbarhed
Klassisk pasta carbonara
4.01 (1965)
Under 20 min
6 Ingredienser
Det er med sikkerhed ikke vores mest grøntsagsrige ret - men for p..... hvor smager det godt. En klassisk og super hurtig pasta carbonara med bacon. Et sikkert hit for hele familien.
Det er med sikkerhed ikke vores mest grøntsagsrige ret - men for p..... hvor smager det godt. En klassisk og super hurtig pasta carbonara med bacon. Et sikkert hit for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Pasta
200 g
Bredbladet persille
½ pakke
Pancetta i tern
130 g
Tanelli ost
2 pakke
Æg
2 stk
Piskefløde
1½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 979 kcal
- Fedt: 57 g
- Kulhydrater: 74 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 10 min. Gem lidt af kogevandet, inden du hælder det fra. Skyl, tør og hak persillen groft.
Rist pancetta sprød på en meget varm pande. Læg det på køkkenrulle og kassér stegefedtet.
Riv osten og pisk sammen med æg, fløde, lidt salt og peber. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
Kom mere fløde i, hvis du foretrækker carbonaraen mere flydende og sauceagtig.
Håber maden smager!