Glutenfri
3 dages holdbarhed
Færdigstegte fiskefrikadeller og bagt kartoffelsalat med porre og pære
3.81 (329)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Fisk·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Smør
Kartofler
400 g
Porre
1 stk
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
Pære
1 stk
Dild, frisk
½ pakke
Kruspersille
½ pakke
Græsk yoghurt
½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 655 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 65 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Del kartoflerne og læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 20 min.
Rens porre og skær i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra.
Lun fiskedellerne på en slip-let pande med lidt olie eller smør ved medium varme. Vend dem undervejs og skru ned, når de har fået ca. 2 min. på hver side.
Skyl pæren, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
Skyl og hak dild og persille, evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
Dryp urtedressing over kartoffelsalaten og servér resten ved siden af sammen med de lune fiskefrikadeller.
Håber maden smager!