Hvid fisk med ovnbagte grøntsager og bearnaisesauce
4 dages holdbarhed

Hvid fisk med ovnbagte grøntsager

og bearnaisesauce
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Kartofler, små
400 g
Gulerod
2 stk
Fennikel
1 stk
Hvid fisk (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Sennep/Dild kryddermix
½ pose
(Sennep)
Bearnaisesauce
1 pose
(Æg, Mælk, Laktose)
Purløg, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
574 kcal
Fedt:
33 g
Kulhydrater:
39 g
Protein:
31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skræl gulerødderne og del på langs. Skyl og skær fennikel i både. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen ca. 12-15 min.
Læg fisken i et ovnfast fad og drys krydderiblandingen og lidt salt over. Sæt fadet i ovnen og lad det stege sammen med grøntsagerne de sidste 10 min.
 Læg posen med bearnaise (i emballagen) i kogevandet med kartoflerne i 2 min. og ikke mere, da den kan skille.
Skyl og hak purløg fint. Drys det over retten lige inden servering.
Håber maden smager!