20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Mojito-marineret rejesalat med mango og avocado
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- krebsdyr
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Sukker
- Olie
- Olivenolie
- Peber
Det skal du bruge
Quinoa-mix
100 g
Lime
1 stk
Avocado
½ stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Hvidløg
½ fed
Mynte, frisk
½ pakke
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Rødkål
½ stykke
Salatløg
½ stk
Mango
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Rød chili
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 552 kcal
- Fedt 25 g
- Kulhydrater 56 g
- Protein 26 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Quinoa: Sæt quinoa over med 2½ dl vand tilsat lidt salt. Kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen ca. 3 min.
- Avocado-dressing: Skyl lime, riv skallen fint og kom det i en stavblenderskål/minihakker. Pres saft af ¼ lime i og tilsæt avocadokød, mayonnaise, hvidløg, 1 spsk vand, lidt salt og blend det. Kom det i en serveringsskål og rengør blendeskålen.
- Mojito-marinerede rejer: Pluk mynte og kom det i blendeskålen med ½ spsk olie og ¼ tsk sukker. Pres saften af resten af lime i og blend det. Kom det over de drænede rejer.
- Salat: Skær rødkål og salatløg i tynde strimler, gerne på et mandolinjern. Skræl mango, fjern kernen og skær i skiver. Skyl salaten og skær den i strimler. Bland det hele med quinoa'en i et stort fad. Vend det med lidt olivenolie, salt og peber.
- Skær chili i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kom rejer og chili på toppen af salaten og servér avocado dressingen til.