20-30
5 dages holdbarhed
Gratineret tortellini med bacon og porre
Gratineret spinat-tortellini i tomatsauce med bacon, porre og færdiglavet bechamelsauce fra Mattsson Nielsen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Porre
1 stk
Bacon
150 g
Hakkede tomater
½ dåse
Persillade (Svovldioxid)
1 pose
Oregano
1 tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Tortelini spinat (Æg, Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
250 g
Bechamelsauce (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
1 pose
Rasp (Gluten, Hvede)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 905 kcal
- Fedt 45 g
- Kulhydrater 91 g
- Protein 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
- Grøntsager: Pil løg og hvidløg. Hak løg fint og pres hvidløg. Skær top og bund af porre og skær den i skiver på 1 cm. Kom dem i en skål og skyl dem godt.
- Tortellini i tomatsauce: Varm en pande op ved høj varme og steg bacon, så det får lidt farve. Kom løg, hvidløg og porre på og steg videre et par min. Tilsæt hakkede tomater, persillemix, oregano, bouillon, 2 dl vand og pastaen. Lad det småkoge i ca. 3 min. Smag til med salt og peber. Hæld det op i et ovnfast fad.
- Gratinér: Hæld bechamel over pastaen, så det dækker det meste. Drys med rasp til sidst. Sæt fadet i oven og bag i 10-15 min. til det har fået god farve.
- Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par min. inden det serveres.