20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med sataysauce
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
Det skal du bruge
Kokosmælk
¾ dl
Karry
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Basmatiris
135 g
Skoleagurk
1 stk
Sukkerærter
150 g
Hjertesalat
1 stk
Træspyd
4 stk
Satay sauce
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 640 kcal
- Fedt 20 g
- Kulhydrater 67 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Marinade: Bland kokosmælk og karry med lidt salt og vend kyllingen i. Lad den trække mindst 10 min. i køleskabet, gerne længere.
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Grøn salat: Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit dem i mindre stykker. Skyl salat og skær i strimler. Bland det hele i en skål.
- Kyllingespyd: Sæt kyllingen på træspyd som på billedet TIP: Hvis det kniber med tiden, så undlad at sætte det på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande og steg kyllingen 4-5 min. på hver side ved mellemhøj varme til de er gyldne og gennemstegte.
- Sataysauce: Hæld sataysausen over spydene og giv det hele et hurtigt opkog.
- Servér satayspyddene ris og grøn salat.