Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole og brød
20-30
4 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole og brød

Sprøde kyllingeschnitzler serveret med frisk og spicy tomat-guacemole og brød. Nemt og lækkert.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Kyllingebryst
280 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
2 pose
Avocado
1 stk
Rød chili
½ stk
Løg
¼ stk
Hvidløg
1 fed
Citron
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 spsk
Hjertesalat
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Tomat
2 stk
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 657 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Panering: Læg kyllingen mellem to stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (du kan også skære dem igennem på langs). Kom 3 spsk mel i en tallerken, æg i en anden og rasp krydret med salt og peber i en tredje. Vend kyllingen først i mel, derefter hurtigt i æg og til sidst i rasp. Tryk det godt fast.
  2. Kyllingeschnitzel: Varm olie op på en slip-let pande. Steg kyllingen ved middelvarme ca. 5 min. på hver side til de er gennemstegte.
  3. Spicy guacamole: Imens deles avocado, fjern stenen og tag kødet ud i en skål eller minihakker. Flæk chili og fjern kerner og frøvægge (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Pil løg og hvidløg. Skær løg og chili i et par grove stykker og kom det hele i skålen sammen med saft af citron og yoghurt. Blend med en stavblender til den konsistens du bedst kan lide. Smag guacamolen til med salt og peber.
  4. Grønt: Skyl og tør salat og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomater, skær i små tern og vend dem i guacamolen.
  5. Brød: Skær bollerne i tykke skiver og rist på en brødrister. Læg brødet på et fad.
  6. Anret: Placér salatblade og kylling på brødskiverne. Læg en skefuld guacamole på kyllingen og drys med koriander. Servér resten af guacamolen til.