Teriyakibagt laks i hjertesalat med mango og ris
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Teriyakibagt laks i hjertesalat med mango og ris

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
½ pakke
Mango
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
½ stk
Aioli (Æg)
½ pakke
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 774 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Vil du ikke bruge salatbladene som skåle? Skær bladene i stykker og bland dem sammen med mango- og tomatterninger.

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Teriyakibagt laks: Skær laksen i tern og læg dem i et smurt ovnfast fad. Kom teriyakisauce på og bland rundt. Steg laksen i ovnen i ca. 8 min. til den er gennemstegt.
  4. Grønt: Skræl mango, fjern stenen og skær kødet i tern. Skyl og skær tomat i tern. Pluk bladene af hjertesalaten og skyl i koldt vand. Fordel salatbladene på et serveringsfad. Skær limen i både.
  5. Chili-aioli: Bland aiolien med chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt).
  6. Anret: Fyld salatbladene med ris, laks og tomat- og mangotern og servér chili-aioli og limebåde til.