Salat med oksestrimler, ponzu sauce og ris
15-20
4 dages holdbarhed

Salat med oksestrimler, ponzu sauce og ris

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Strimler af oksekød
275 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pose
Skoleagurk
1 stk
Salatblanding
100 g
Coleslaw-blanding
100 g
Ponzu sauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 569 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Oksestrimler: Pil løg og hak det. Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme og steg løg til de er klare. Kom kød og sesamfrø i og steg yderligere 2-3 min. Krydr med lidt salt og peber.
  3. Salat: Bank agurken med hånden, så den sprækker let. Skær den i tykke skiver og kom i en skål. Kom salat, coleslaw-blanding og ponzu sauce i og vend sammen. Tilsæt oksestrimlerne.
  4. Anret: Kom risene i portionsskåle og anret salaten oven på.