Lun pastasalat med bacon og salatost
15-20
4 dages holdbarhed

Lun pastasalat med bacon og salatost

Her får du en herlig og fyldig pastasalat med salatost og masser af smag fra blandt andet porre og friske krydderurter. Der er mindre kød og mere grønt Velbekomme!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bacon
150 g
Rødløg
1 stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Porre
1 stk
Basilikum, frisk
½ pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 spsk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Grov luksus salat
100 g
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 897 kcal
  • Fedt 50 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
  2. Pil løg og skær i små tern. Skyl bladselleri og porre og skær i tynde skiver. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
  3. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  4. Dressing: Skyl og tør krydderurterne. Blend dem med eddike og 2 spsk olie. Smag til med salt og peber.
  5. Kog pasta i 3 min. Hæld vandet fra. Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og salatost i og servér.