Grill
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Grillede sautéskiver
med avocadosalsa og bulgurNy opskrift
Under 40 min
12 Ingredienser
Lækre marinerede, tynde sauteskiver med bulgur og en salsa med masser af smag fra avocado, peberfrugt, tomat, løg, tabasco, citron og hvidløg.
Lækre marinerede, tynde sauteskiver med bulgur og en salsa med masser af smag fra avocado, peberfrugt, tomat, løg, tabasco, citron og hvidløg.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Sojasauce
2 spsk
Honning
½ spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Sautéskiver af svinefilet
300 g
Bulgur
125 g
Hvidløg
1 fed
Løg
½ stk
Tomat
2 stk
Gul peber
1 stk
Srirachasauce
¼ pose
Avocado
½ stk
Citronsaft
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 440 kcal
- Fedt:
- 8 g
- Kulhydrater:
- 46 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Bland soja, honning og chilisauce. Krydr kødet med salt og peber, læg det i marinaden og lad det marinere mindst 20 min. i køleskab. Vend kødet af og til.
Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
Pil og hak hvidløg og løg fint. Skyl peberfrugt og tomater og skær i fine tern. Bland det hele sammen med sriracha (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Del avocado, tag kødet ud med en ske og skær i mindre stykker. Tilføj citronsaft og mos det let med en gaffel. Bland avocado med resten af salsaen og smag til med salt og peber. Sæt i køleskab mindst 10 min.
Tag kødet op af marinaden. Grill/steg det ½-1 min. på hver side. Servér straks med salsa og bulgur.
Håber maden smager!