Grillede linquica-pølser og spansk bulgursalat med stegt peberfrugt
30-40
5 dages holdbarhed

Grillede linquica-pølser og spansk bulgursalat med stegt peberfrugt

Ingredienser

Allergener
  • Mandler,
  • laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Mandelflager (Nødder, Mandler)
1 pose
Rød peber
1 stk
Rødløg
1 stk
Bredbladet persille
1 pakke
Rødvinseddike (Svovldioxid)
2 tsk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Hvidløg
½ fed
Røget chili
¼ pakke
Grillpølse m. linquica
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 900 kcal
  • Fedt 57 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers kan du stege på en (grill)pande.
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Ristede mandler: Rist mandelflagerne på en tør stegepande till de er gyldenbrune. Læg dem over i en lille skål.
  4. Stegt peberfrugt: Skyl peberfrugt, halvér og fjern kernehuset. Dryp lidt olivenolie på de halve peberfrugt og krydr med salt og lidt friskkværnet peber. Grill: peberfrugten till de føles bløde og har fået god farve. Pande: Varm en (grill)pande op til høj varme og steg peberfrugten lige som på grillen. Gem panden til pølserne.
  5. Chili/hvidløgsyoghurt: Bland yoghurt, presset hvidløg, røget chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og lidt salt i en lille skål.
  6. Spansk bulgursalat: Skær den stegte peber i mindre tern. Pil rødløg og skær i tynde både. Kom begge i en rummelig skål sammen med kogt bulgur. Vend sammen med vineddike, lidt olivenolie, salt og peber. Skyl persille og hak groft. Top salaten med persille og ristede mandler.
  7. Grillede linquica-pølser: Grill pølserne ca. 4 min. på hver side til de er helt genemstegte. Pande: Kom lidt mere olie på panden og varm op igen til god varme. Steg pølserne lige som på grill.