Glutenfri
5 dages holdbarhed
Hurtig butter chicken med ris og peberfrugt
3.8 (81)
Under 20 min
7 Ingredienser
Toppet med koriander og serveret med mangochutney og yoghurt.
Toppet med koriander og serveret med mangochutney og yoghurt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mandler·
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Basmatiris
135 g
Rød peber
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Butter chicken sauce
1 pose
Koriander, frisk
½ pakke
Mangochutney, stærk
1 pose
Yoghurt naturel
½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 604 kcal
- Fedt: 8 g
- Kulhydrater: 87 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Rens peberfrugt for kerner og skær i små tern 1x1 cm. Skær kyllingen i mindre stykker ca. 2x2 cm.
Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie. Steg kylling og peberfrugt 4-5 min. ved middelhøj varme. Kom 1 spsk vand på og kog i 1 min. Tilsæt butter chicken sauce og lad det simre under låg i ca. 3 min.
Hak koriander og drys over retten. Servér retten med ris, mangochutney og yoghurt til.
Håber maden smager!