Grillet mexi-burger med jalapeños og kartoffelbåde
20-30
4 dages holdbarhed

Grillet mexi-burger med jalapeños og kartoffelbåde

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
1 pose
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Jalapeños
½ glas
Ketchup
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 709 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
  2. KartoffelbådeSkyl kartoflerne og del hver af dem i 8 både. Bland med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill: Fordel kartoflerne i en foliebakke og steg på direkte varme til de er møre. Vend i dem undervejs. Ovn: Læg dem på en bageplade med bagepair og bag 15-20 min.
  3. Mexi-bøf: Rør kødet godt med mexico-krydderi efter smag og form én flad burgerbøf pr. person. Grill: Brun bøfferne af på direkte varme. Flyt dem til indirekte varme og steg færdig ca. 10 min. i alt. Vend dem undervejs. Pande: Varm lidt olie op til høj varme på en stor (grill)pande (eller brug 2 pander). Brun bøfferne hurtigt på begge sider, så de får lidt stegeskorpe. Skru ned til middel varme og steg færdig 3-4 min. på hver side.
  4. Burgerboller: Lun bollerne på grillen eller et par min. i ovnen.
  5. Salat: Skyl salaten og del bladene fra hinanden. Skyl og skær tomat i skiver.
  6. Smør bollerne med mayonnaise. Byg burgeren op med bøf, salat, tomat og jalapeños. Servér med kartoffelbåde og ketchup at dyppe i.