Kold agurkesuppe med rejer, mynte og brød
15-20
4 dages holdbarhed

Kold agurkesuppe med rejer, mynte og brød

Dejlig frisk suppe til en varm dag. Super hurtig og nem at lave.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede,
  • cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Lime
1 stk
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Agurk
1 stk
Hvidløg
1 fed
Mynte, frisk
½ pakke
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
1 pose
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
2 dl
Couscous (Gluten, Hvede)
125 g
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 740 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Limemarinerede rejer: Riv skallen af lime og kom det i en skål. Hæld væden fra rejerne og bland dem med limeskal og lidt olivenolie.
  2. Agurkesuppe: Fjern enderne af agurken og del den i 4 stykker. Pil hvidløg og pluk bladene af mynten. Kom det i en blender med cashewnødder, saft af lime, græsk yoghurt, lidt olivenolie, salt og peber. Blend det til en glat konsistens. Spæd evt. op med lidt vand og sæt det på køl.
  3. Couscous: Kom couscous i en skål og bland det med lidt olivenolie, salt og peber. Hæld 1½ dl kogende vand på og kom et låg, film eller stanniol over. Lad det trække i 5 min. Brug en gaffel til at løsne det fra hinanden. 
  4. Brød: Varm brødet på en brødrister eller som anvist på pakken. 
  5. Servér suppen med rejer, brød og couscous til.