Hoisinkylling med lun daikon-salat og ris
25-35
Budget
2 dages holdbarhed

Hoisinkylling med lun daikon-salat og ris

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Hakket kylling
300 g
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
1½ spsk
Gulerod
1 stk
Kinaradise
½ stykke
Skalotteløg
1 stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 648 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Kyllingedeller: Rør kyllingekødet med lidt salt og peber. Tilsæt æg, ½ spsk mel og 1 spsk vand og rør det godt sammen, så det samler sig. Varm lidt olie op på en stegepande ved middelhøj varme. Form imens 3-4 deller til hver. Steg dem 3-5 min. på hver side. Kom hoisinsauce og ½ dl vand på og kog 1-2 min. Vend dellerne rundt i saucen.
  3. Daikon-salat: Skræl gulerod og kinaradise og skær dem i tynde stave. Pil skalotteløg og skær i skiver. Varm en stegepande op med lidt olie og steg det hele 2-3 min. Kom æbleeddike på og smag til med salt og peber. Lad eddiken fordampe og sluk for varmen.
  4. Kom daikon-salaten over kyllingedellerne og dryp med mayonaise. Servér med ris til.