Mezze maniche alla Norma
20-30
Budget
Vegetar
4 dages holdbarhed

Mezze maniche alla Norma

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Aubergine
1 stk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Hvidløg
2 fed
Chiliflager
¼ pose
Oregano
½ pose
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater
1 dåse
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Grov luksus salat
100 g
Skoleagurk
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 628 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
  2. Bagt aubergine: Skyl aubergine og skær i 2x2 cm tern. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olivenolie og salt. Bag dem i 15 min.
  3. Mezze maniche: Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Sauce Norma: Pil hvidløg og hak(/pres det. Varm lidt olivenolie op i en wok eller stegepande med høj kant. Steg hvidløg og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) uden det tager farve. Tilsæt oregano, tomatpurè og hakkede tomater TIP: kom en sjat vand i dåsen for at få det sidste med. Lad det småsimre i 5-7 min. Tilsæt aubergine og kog videre i 1 min. Smag til med salt og peber.
  5. Vend pastaen i saucen med ca. ½ dl af pastavandet. Riv osten fint.
  6. Salat: Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte eller brug en salatslynge. Skyl og skær agurk i mindre tern og bland med salat i en skål. Vend det med balsamico, 1 spsk olivenolie og lidt salt.
  7. Drys ost på pastaen og spis med salaten ved siden af.