Jordskokkesalat med kylling og hvedekerner
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Jordskokkesalat med kylling og hvedekerner

Forrygende salat med bagte jordskokker, stegt kylling blandet med vores helt egen salatmix smagt til med en dejlig dressing. Lækker aftensmad på en hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Jordskokker
1 pakke
Hvedekerner (Gluten, Hvede)
125 g
Cherrytomater
125 g
Nordisk salatmix
100 g
Balsamico vinaigrette
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 713 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Bland soja med samme mængde olivenolie og vend kyllingen deri. Lad det trække mens du forbereder resten.
  3. Skrub jordskokkerne rene og skær dem i halve eller kvarte på langs afhængig af størrelsen. Vend dem med olie og krydr med salt. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 20 min.
  4. Skyl hveden grundigt i koldt vand, kom i en sigte og dryp af. Kom det i en gryde med 4 dl vand og lidt salt. Kog i 12 min. under låg, sluk og lad det trække under låg til det skal bruges. Hæld evt. overskydende vand fra.
  5. Varm en pande op med lidt olie til god varme. Kom kyllingen på, krydr med salt og peber og brun ca. 1 min. på hver side. Skru ned og steg videre ca. 4 min. på hver side.
  6. Skyl tomaterne og skær i halve. Bland salat, jordskokker, hvedekerner og kylling i et stort fad eller skål. Fordel tomaterne over og vend rundt med vinaigrette. Servér med det samme.