Hakkebøf bearnaise med stegt peberfrugt og tomat
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hakkebøf bearnaise med stegt peberfrugt og tomat

Hakkebøf bearnaise er en klassiker, og her får du den lækre ret med bagte kartofler og stegte tomater og peberfrugter. Både hakkebøf og kartofler kan fint tilberedes på grillen. Velbekomme.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Hakket oksekød
300 g
Gul peber
1 stk
Tomat
2 stk
Bearnaisesauce (Æg, Mælk, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 718 kcal
  • Fedt 45 g
  • Kulhydrater 41 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Tilsæt evt lidt vand til saucen, hvis du vil have den mindre tyk.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Bagte kartofler: Skær kartoflerne i halve og bland med lidt olie, salt og peber. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15-20 min.
  3. Hakkebøffer: Form kødet til hakkebøffer, brug gerne en kniv til at hakke dem på begge sider. Krydr bøfferne med groft salt og lad dem stå tildækket til de skal steges.
  4. Skyl og tør peberfrugt og tomater. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.
  5. Varm en (grill)pande op ved høj varme og tilsæt en smule olie. Brun bøfferne ved høj varme, så de får en stegeskorpe. Krydr med peber, skru ned og steg videre ca. 3-4 min på hver side, så er bøffen medium. Tag bøfferne af varmen og læg på et fad.
  6. Bearnaise: Kom saucen i en lille gryde og varm den op ved lav varme (Max 60°C) under omrøring. Kan også varmes emballagen i en gryde med vand 60°C i ca. 5 min.
  7. Stegte grøntsager: Skru op for panden igen og tilsæt peberfrugt. Lynsteg ca. 1 min og vend dem jævnligt. Tilsæt tomatbåde og vend godt rundt. Smag til med lidt salt og peber og læg blandingen på fadet ved siden af bøfferne. Servér bøffer med bagte kartofler og bearnaise.