Portobello-burger og spidskålssalat med belugalinser
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Portobello-burger og spidskålssalat med belugalinser

Lækker vegetarret med grillede porto bello svampe på grove burgerboller smurt med grøn pesto og serveret med frisk spidskålssalat med linser.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Grøntsagsbouillon
½ pose
Belugalinser (Gluten, Hvede)
75 g
Portobello-svampe
300 g
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Tomat
1 stk
Bredbladet persille
1 pakke
Forårsløg
1 bundt
Snittet spidskål
125 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 590 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Beluga linser: Opløs bouillon i 3 dl kogende vand i en gryde. Skyl linserne i koldt vand, kom dem i bouillonen og kog ca. 18 min. Hæld evt. overskydende væde fra.
  2. Portobello burger: Kom ingefær/hvidløg/chili i olie på en (grill)pande og varm op til middelhøj varme. Steg svampene i 5-10 min. på hver side TIP: Sæt en tung pande ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade. Krydr med salt og peber. Del bollerne og rist dem på en  brødrister.
  3. Salat: Skyl og tør persille og forårsløg. Skær forårsløg i tynde ringe og hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen med spidskål i en skål. Vend de færdigkogte linser i. Hæld halvdelen af hvidløgsdressingen hen over salaten. 
  4. Anret: Skyl tomat og skær i skiver. Smør resten af hvidløgsdressingen på bollerne og læg de grillede svampe på. Fyld tomat og lidt salat i burgeren og servér resten af salaten til.