Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli
35-45
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

BBQ sauce
¾ pakke
Blomkål
1 stykke
Panering med cornflakes
½ pakke
Majsstivelse
½ pose
Mexico mix-krydderi
¾+¾ tsk
Kartofler
400 g
Rødløg
½+½ stk
Gulerod
1 stk
Grøn chili
½ stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 spsk
Hvidløg
1 fed
Kidneybønner
1 dåse
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
½ pose
Aioli (Æg)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 875 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 117 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
  2. Blomkålswings: Smelt 1½ spsk smør i en lille gryde og bland det med barbecuesauce. Del blomkålen i grove buketter, skær også gerne stokken i mindre stykker. Vend det i smøret.  Bland panering, majsstivelse, ¾ tsk mexico krydderi og lidt salt i en dyb tallerken og vend blomkålen deri. Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 15 min. til de er gyldne.
  3. Ovnbagte kartofler: Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber. Bag med i ovnen i ca. 15-20 min. til de er møre.
  4. Syltede grøntsager: Pil rødløg og skær halvdelen i tynde skiver. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Hak chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kog æbleeddike, 1 dl vand og 2 spsk sukker op, kom grøntsagerne i og lad dem trække til servering.
  5. Bønnestuvning: Pil hvidløg og hak det og resten af løget fint. Skyl bønnerne og dræn dem. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. uden det tager farve. Tilsæt mexico krydderi, hakkede tomater, bouillon, 1 dl vand samt bønnerne. Lad det småkoge i 10 min. Smag til med salt, peber og sukker.
  6. Anret: Servér blomkålswings med aioli sammen med kartofler, bønnestuvning og syltede grøntsager.